Börja med zucchini som behöver längst tid, fortsätt med purjolök och tillsätt skinka sist. Eftersom vi dessutom hade ett paket bake-off-baguetter passade det ju perfekt att göra en roligare och godare variant av varma mackor
Lägg alla fyllda baguettbitar på en plåt med bakplåtspapper och strö över osten. Jag är väldigt förtjust i varma mackor och får starka barndomsminnen av formfranska med banan, ketchup och ost som gräddats frasiga i ugnen och åts med stora glas mjölk till
Lägg upp blandningen på två tallrikar, ringla över det brynta smöret, lägg lite strimlad prosciutto ovanpå och avsluta med att toppa anrättningen med färskriven parmesanost
Pensla med ljummet vatten, och strö på flingsalt. Vrid baguetterna och lägg dem på papprad plåt. Lös jästen i vattnet i degbunken, tillsätt olja, salt, rågsikt och det mesta av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.