svalna medan du gör kola-fudgen. Lakrits Browniesmed Choklad-Lakrits. Den här brownien är en riktig lyxig variant på brownie med smak av lakrits och toppad med en ljuvligt len frosting
Oh, and I almost forgot – if you read Swedish you can find a little interview with me over at Femina, where I also share my recipe for sunchoke soup with steamed blue mussels
Jag testade dulce de lechen tillsammans med ett av mina favorit bakverk – brownies. Browniesmet. Så här är den, det perfekta brownie-receptet tillsammans med en fruktansvärt god dulce de leche frosting
Chokladfudge. När kakan svalnat så hälls fudgen på kakan. 175 gram smör3 dl socker1 1/2 dl kakao (från Valrhona är bäst)1/4 tsk salt1/2 dl sirap3 ekologiska ägg1 1/2 dl siktat mjölVispa smör och socker luftigt, i med kakao, salt och sirap. Fyll formen med smeten och grädda 35 minuter i 175 grader. Jag använde en 20x20 cm form som jag klätt med bakplåtspapper
Idag bakade jag de här super goda fudge brownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader
Så det blev både något nytt som heter Fudge Brownie, men även morotskaka, som jag gjort flertal ggr innan, Men jag tänkte bjuda på brownie kakreceptet, då det var superenkelt att göra och såå gott det blev
Skär upp i bitar och servera, gärna tillsammans med lätt vispad grädde. Jag bakade kakan i en form ca 25x40 cm klädd med bakplåtspapper. Klä en form, ca 25x30-40 cm, med bakplåtspapper
Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Testa med en sticka för att se om de är klara, det kan vara lite svårt att avgöra genom att bara titta på dom för de ser lite kladdiga ut men det är så de ska vara
Sätt ugnen på 180 grader. Smält choklad och smör i en kastrull. Häll det sen i en skål. Tillsätt socker, mjöl och vanilj i smörblandningen och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.