Frusen hallontårta
Milda.se
Milda.se

Frusen hallontårta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st digerstivekex
  • 1 st Milda Vaniljvisp
  • 2 msk strösocker
  • 250 g djupfrysta hallon

Beskrivning

    Lägg kexen i en plastpåse och knyt ihop. Krossa med en kavel.

    Vispa Milda Vaniljvisp hårt i en skål med en elvisp.

    Blanda ner socker och frysta hallon i blandningen med en trägaffel.

    Strö hälften av kaksmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

    Häll i visp- och hallonblandningen och jämna till ytan med en slickepott. Strö över resten av kexsmulorna.

    Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in formen i frysen och låt stå 4 timmar.

    Tina tårtan i kylen ca 30 minuter och servera med extra bär.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.