Så himla söt och god, ja helt toksöt är den, inget för den som är känslig för allt för söta bakverk Ja det kan ju inte bli annat än galet söt när botten består av smulade chokladkakor med chokladbitar i, sedan ovanpå det en härlig kräm bestående av grädde, marshmallowsfluff och polkagrisar
Ja det kan ju inte bli annat än toksöt när botten består av smulade chokladkakor med chokladbitar i, sedan ovanpå det en härlig kräm bestående av grädde, marshmallowsfluff och polkagrisar
Tryck ut smulblandningen i en pajform med löstagbara kanter. Vispa grädden och blanda försiktigt med marshmallowfluff och några droppar pepparmyntsolja efter smak
Tryck ut smulblandningen i en pajform med löstagbara kanter. Vispa grädden och blanda försiktigt med marsmallowfluff(behöver ej blandas helt) och några droppar pepparmintsolja eller efter smak
FluffigFrusen Turkisk Peppartårta. Enligt önskemål från en kakglad kollega, efter bjudit på en fluffig polkagris tårta, var det bara att göra en med turkisk peppar
Krämig jordnötsfyllning med krispigt mörkt chokladtäcke. Det var inte egentligen meningen att det skulle bli en frusen kaka, men när jag fryste den för att kunna skära fina skivor upptäckte jag att den var väldigt god sådär lite halvfrusen
Men hjälp så goda, klart bland de godaste tekakor jag bakat = )Nu har jag provat min nya kompis och det var skillnad än att stå och dra runt med trägaffel, degen blir lite smidigare
Testa om oljan är tillräckligt varm med en lökbit. Se till att ha ett lock att lägga över oljan om den skulle fatta eld (försök EJ släcka olja med vatten - då exploderar den)
Vispa gulorna tillsammans med socker och vaniljsocker fluffigt. Jag gjorde en botten av chokladfyllda digestivekex och ställde Dumlekolor som ett staket runt formen och fyllde sedan på med cheesecakesmet smaksatt med Dumle
Dekorera med valfri mängd färska jordgubbar. Krossa digestivekexen och blanda dem med smöret. (spara lite limesaft att smaka av med så du får den lagom syrlig)
Tjälknöl, eller Tjälknul är en klassiker i det nordiska köket och uppstod genom att Ragnhild Nilsson, som var gift med en älgjägare, bad sin glömske man att tina älgsteken i ugnen dagen innan hon kom hem
Smält smöret, blanda med mjölken och häll i det också. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.