Fruktsallad med kardemummavisp
Milda.se
Milda.se

Fruktsallad med kardemummavisp

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 2 blodgrape
  • 500 g färska jordgubbar
  • 2 färska fikon
  • 2 kiwi
  • 1 banan
  • 200 g kärnfria gröna druvor
  • 2 stora röda plommon
  • 2½ dl Milda Visp
  • 2 krm malen kardemumma

Beskrivning

    Skär bort skalet från grapefrukten med en vasskniv. Håll grapefrukten i ena handen över en skål. Skär ut skinnfria klyftor ner i skålen, där samlas också fruktsaften som rinner ut. Krama ur den sista saften ur grapefrukterna när alla klyftor är utskurna.

    Skala bananen och skär den i bitar på längden. Blanda med grapefrukten så att inte bananbitarna mörknar. Skölj, rensa och skär övrig frukt i bitar och lägg ner i skålen, blanda alltsammans.

    Vispa upp Milda Visp, smaksätt med malen kardemumma. Servera fruktsalladen i portionsglas med en klick kardemumma visp på toppen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.