Gillar du ett grovt saftigt och fruktigt rågbröd är det detta recept du ska satsa på. Det här receptet kan jag inte göra anspråk på att mixat fram själv, det har snarare gått från mun till mun för att det är så bra
Rör ihop allt på samma gång. Lägg bakplåtspapper i långpannan. Det blir 2 st stora limpor, de flyter ut. Grädda i 150 grader i ca 35 minuter, detta kan variera från ugn till ugn så prova dig fram
Det finns oändligt många varianter av filmjölksbröd. Det här brödet är min favorit när det ska gå snabbt att baka och jag inte har tid att vänta på några jästider
Glutenfri filmjölkslimpa4 dl filmjölk. Det här är ett av mina favoritbröd. Det går snabbt att baka, innehåller mycket fibrer och frön och blir härligt saftigt och gott
Fruktig sallad med chevréostruccolasalladjordgubbarfärska hallonbasilikamynta200 g chevréolivoljasaltpepparcrema di balsamico-Mama Skogly ♥ 200 g chevré
Blanda mjöl, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren. Gör två avtryck med ett matskedsmått i mjölet och fyll dem med smör & rapsolja
Som jag har längtat efter jul, ledighet, Umeå och att träffa familj & vänner. Har haft massor med tid att laga mat på senare och det känns ju fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.