Ingredienser, ca 6 st 1 dl hasselnötter (tål du inte hasselnötter kan du anända t.ex. valnötter)
2 dl
glutenfri mjölmix
½ dl
Gluten Substitute
1 dl
glutenfria havregryn
1 dl
valfritt glutenfritt mjöl (jag blandade allt jag tyckte lät gott i mitt delcilitermått - fibrex, boveteflingor, hirsflingor, kokosmjöl och majsmjöl)
1 tsk
fiberhusk
1 msk
pofiber
1 dl
torkade bär (använd vad du tål, och minska mängden om du har svårt för torkade bär. jag använde tranbär, russin och gojibär)
1. Skär smöret i tunna skivor och lägg det i en bunke. 2. Tillsätt 7 dl av mjölet (spara 1/2 dl till utbakningen), socker, salt och jästen delad i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.