Fruktbullar
FODMAP-mat
FODMAP-mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser, ca 6 st 1 dl hasselnötter (tål du inte hasselnötter kan du anända t.ex. valnötter)
  • 2 dl glutenfri mjölmix
  • ½ dl Gluten Substitute
  • 1 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl valfritt glutenfritt mjöl (jag blandade allt jag tyckte lät gott i mitt delcilitermått - fibrex, boveteflingor, hirsflingor, kokosmjöl och majsmjöl)
  • 1 tsk fiberhusk
  • 1 msk pofiber
  • 1 dl torkade bär (använd vad du tål, och minska mängden om du har svårt för torkade bär. jag använde tranbär, russin och gojibär)
  • 1 dl melonkärnor
  • 2 msk chiafrön
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2 dl laktosfri filmjölk
  • ½ dl mörk sirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.