En kall limekräm som passar till det mesta, gärna stark mat. 3 dl turkisk yoghurt 1 lime, skal och saft 2 tsk honung salt & peppar Blanda ihop alla ingredienser och låt stå i kylen ett tag innan servering
Lyft upp kastrullen/bunken, rör ner matfettet och låt limekrämen svalna. Förvara limekrämen kallt. Servera limekräm till kex, skorpor eller rostat bröd
Lyft upp kastrullen/bunken, rör ner matfettet och låt limekrämen svalna. Förvara limekrämen kallt. Servera limekräm till kex, skorpor eller rostat bröd
Smaka av med S & P. Limekräm. Servera ev med ris. Lägg bollarna på en ugnsplåt med paper och kör i mitten av ugn i ca 20 minuter. Riv skalet av en tvättad lime och blanda med 1 vitlöksklyfta, 1 tsk honung och 2 dl matyoghurt
Blanda samman mjölet med bikarbonat och kryddorna. Kakan går bra att frysa utan limekrämen. Rör samman rumsvarm Philadelphiaost med florsocker och limesaft
Det var gott medlimekräm, men tycker nog att det är snäppet godare med choklad. Vispa med elvisp den avsvalnade krämen luftig tillsammans med vispgrädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.