Jag har idag varit och tränat lite crossfit, härligt gott trött men ändå mycket engeri till annat. Det är alltid kul att testa lite annorlunda "nyttiga" varinanter på mellanmål eller frukost
Visst är det fantastiskt när man kan äta samma sak till frukost, mellanmål och dessert. Den här frukost-mellanmåls-desserten är både nyttig och god, dessutom kan du variera den med olika bär så den behöver inte smaka likadant varje gång
En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. En betydligt billigare variant som du kan variera i det oändliga vad gäller smaksättning
Denna typ av frukost/mellanmål gör jag ganska ofta skulle jag säga. Ungefär varje dag. Jag äter den mest som en yoghurt med frebacos havreringar i som ni kan se på bilden
Sitter och slappar med sen frukost idag. Igår var det musikaliska kontrasters dag för mig. Först min konsert med en sångerska där jag/vi framförde verk av Bach, Mozart, Brahms, Chopin, Händel mm
Och i morse så tänkte jag inte gå till jobbet först men bestämde mig för att åka i alla fall. Jag mådde jätte dåligt igår, så det blev ingen träning, bara en kort promenad
Alla bloggläsare vet att jag litar mycket på Björn Hammarskjöld idag skriver han ett mycket viktigt inlägg på Kostdemokrati om diabetes och ketoner och ketoacidos
Häll några droppar olja i koppen och smeta ut med hjälp av ett hushållspapper. I en annan skål mixar du alla ingredienserna med en stavmixer, utom fröna som du blandar i när du mixat klart
Och där svischade helgen förbi. Och här har vi, både jag och Mr C fått ta över Filips bacillusker, jodå Mr C hade feber redan igår och här vaknar jag med en lätt brännande panna
God morgon på er,. Hur ser favoritfrukosten ut. Jag är rätt dålig på att äta frukost om jag ska vara ärlig… Det är många gånger som jag inte äter första gången på dygnet förrän runt 10-11, och då går jag upp kl 6… Jag försöker verkligen bättra mig men det tar lite tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.