Låt svalna en liten stund i formen innan frittatan skärs upp i tårtbitar. Häll över äggstanningen, rör lite med sleven ner mot botten så den blir jämnt fördelad bland spenaten
Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenat och brittisk sparris var verkligen supergod. Jag brukar alltid ha lite ost i äggrätter för att det tar bort den där svavelaktiga smaken stekt ägg har, men osten gör dessutom frittatan krämigare
riven parmesan eller västerbottenost. Smält smör i en stekpanna och fräs det gröna mjukt tillsammans med skuren potatis, hackad lök, pressad vitlök och kryddor
Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihop väldigt mycket när den tillagas
Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt riven parmesanostoch sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.