Vispa grädden lagom hårt med elvisp. Chokladsåsen är barnsligt lätt. ( Med glassmaskin. Lägg äggulorna i en bunke och tillsätt sötströ och vaniljpulver Vispa till en ljusgul fluffig smet ca 20 sekunder med elvisp. Häll glass-smeten i en burk med lock och ställ in i frysen i ca 3-4 timmar eller längre tid
Kör tillsammans med vattnet/nötmjölken och vaniljpulvret. Du kan spara chokladsåsen i kylen i flera dagar och bara värma upp den lite i ett vattenbad när du ska använda den
Kör tillsammans med vattnet/nötmjölken och vaniljpulvret. Du kan spara chokladsåsen i kylen i flera dagar och bara värma upp den lite i ett vattenbad när du ska använda den
Finns det nåt bättre i glassväg än vanlig klassisk vaniljglassmed hemmagjord chokladsås. Första dagen på jobbet idag och det var med blandade känslor jag gick dit, givetvis superkul att få träffa alla igen, jag stortrivs nämligen på jobbet med alla underbara barn, kollegor och föräldrar
Jag serverade dem med en skopa vaniljglass och det smakade ljuvligt. Bilderna är inte de bästa, hastigt tagna med mobiltelefonen, men är glad att jag överhuvudtaget hann för de här små goda försvann snabbt
Ibland är det enkla riktigt bra, vaniljglassmedchokladsås blir liksom aldrig fel. Vispa hela tiden och låt chokladsåsen småkoka tills den har en bra tjocklek
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.