Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Självklart blev det lite friterad banan mot slutet. Besökte en spännande asiatisk butik i veckan och kom ut med en påse räkor, vårlök, koriander och lite röd curry
Äntligen inne i december och dagarna. ) och få upp julstjärnor och utebelysning. Putsa köttet fritt från de värsta senorna, salt och peppra ordentligt runtom
Jag gjorde lite bbq häromdagen och ville ha lite tilltugg innan själva bbq-festen kom igång. Inspirationen kommer ifrån skotska ägg men jag bytte ut äggen mot ost och jalapeno
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Salta, peppra och gör klart i ugn tills den är medium eller så som du nu gillar din biff. Lägg då i Roquefort osten smulvis samtidigt som du rör, låt puttra lite till och ha sedan en rejäl klick med smör
Stycka kycklingen i lår, ben, vingar och bröstbitar. Blanda mjöl, salt och peppar i en plastpåse. Doppa varje kycklingbit i de uppvispade äggulorna och därefter i ströbrödet
Mat och semester det hör verkligen ihop för vår del och säkert för flera av andra också. Hur ofta minns man inte resor man gjort när man pratar om olika maträtter man ätit och vice versa
Så efter att ha varit hemma i en vecka tog jag alla tre barnen med mig och gick på bio. För några veckor sedan så hittade jag ett gammalt nummer av Allt om mat och då var detta recept med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.