Blev så sugen på Mozzarella sticks idag så jag gav mig på ett eget försök. Gott var det, men inget kan förståss jämföras med den ”äkta varan” (med 1000 tillsatser)
Panera sardellerna. rulla dem först i mjöl, sedan i äggvita och till sist ströbröd. Värm upp frityrolja i en kastrull till ca 180°C och fritera sardellerna gyllenbruna, några i taget
Panera sardellerna. rulla dem först i mjöl, sedan i äggvita och till sist ströbröd. Värm upp frityrolja i en kastrull till ca 180°C och fritera sardellerna gyllenbruna, några i taget
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. Jag friterade mina kycklingbitar i fritös (rekommenderas) men det går även bra att värma upp olja i en stor kastrull
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Friterad kyckling. Jag friterade i två omgångar. Friterad kyckling. Den första gången la jag kycklingbitarna ner i korgen till fritösen, sänkte ner den och friterade i 4-5 minuter
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.