Lika självklart var det att göra min variant på pressgurka till pannbiffaroch mos. Riktigt saftiga pannbiffar med sockerstekt lök, det hittar jag i Mannerströms underbara kokbok ”Husmanskonst”
Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Med en rejäl skvätt grädde och lite kryddpeppar i pannbiffssmeten smakade biffarna fantastiskt gott. Blanda färsen med riven lök samt vispgrädde och kryddor
Slå lökskyn över pannbiffarnaoch servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Skala och skär potatisen till bitar. Saftiga pannbiffar. Koka upp en kastrull med vatten och bikarbonat. Slå av vattnet och ha ner potatisen i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.