Makrillmedtomatsåsochrotfrukter. Häll de krossade tomaterna i en kasttrull och hetta upp, tillsätt löken och koka till en fintomatsåstillsammansmedvalfria kryddor och salt och peppar
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mittenoch sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsaltoch nymalen svartpeppar
• Häll olivoljani en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa meddinafavorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhuskenoch blanda till en slät smet
Detta kom medinspirationskasseni våras ochblivit en riktigfavorit hos oss. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra ochsmidigheteni att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot igipsoch rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar ochskridsko-jagande, middagaroch födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Femtioelva svängar senare så är jag numera även bra på att återställa ochsäkerhetskopiera fram ochtillbaka då jag fått göra det flera gånger om med hjälp av Apples grymma support
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.