Fredriks torskqueneller med potatispuré och kokta morötter
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Torskfilé Färsk
  • 2 st Ägg
  • 3 krm Salt Fint
  • 4 krm Vitpeppar Malen
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 2 krm Muskot Malen
  • 0.5 st Citron
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 2 dl Vispgrädde
  • 1 L Vatten
  • 2 st Lagerblad
  • 1 krm Salt Fint
  • 0.5 msk Olivolja
  • 600 g Morötter
  • 1 krm Salt Fint
  • 700 g Potatis Mjölig
  • 2 dl Mellanmjölk
  • 75 g Mat & Bak Smör
  • 2.5 krm Muskot Malen
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.