Fredriks kokta citron- och fänkålskyckling med kryddig bulgursallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 4 st lagerblad
  • 2 krm salt
  • 4 l vatten , 3-4 liter
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 st citron (er)
  • 0.5 st fänkål , med lite blast
  • 1 st hel kyckling
  • 200 gram morötter
  • 3 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 0.5 st purjolök(ar) , med lite blast
  • 1 krm spiskummin
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl kokvatten från kycklingen
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm salt
  • 0.5 st fänkål , utan blast
  • 1 st paprika
  • 2 dl bulgur
  • 0.5 st chilipeppar
  • 1 st rödlök (ar)
  • 0.5 st purjolök(ar) , utan blast

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.