Fredriks kantarellsoppa och surdegsbröd med chili- och bönröra
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g Kantareller
  • 100 g Mat & Bak Smör
  • 1 dl Vetemjöl
  • 2 st tärningar Hönsbuljong
  • 1 L Vatten
  • 1 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 1 dl Vispgrädde
  • 2 krm Vitpeppar Malen
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Chilipeppar Röd
  • 1 st Rödlök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 380 g Svarta Bönor
  • 2 dl Vatten
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 4 st Frallor
  • 1 msk Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.