Fredriks kantarellsoppa och surdegsbröd med chili- och bönröra
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram färska kantareller
  • 100 gram smör
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 st buljongtärning , fond du chef
  • 1 l vatten
  • 1 st gul lök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 st chili , 0,5 st om du inte vill ha det så starkt
  • 1 st röd lök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 förpackning svarta bönor
  • 2 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 förpackning surdegsfralla
  • 1 olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.