I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Servera tillsammans med ris, jordnötter, mango chutney och sallad. Har ju fördelen att vara ledig en del fredagar, vilket å andra sida straffar sig med att jag spenderar ett par av dessa dagar på jobbet
Med smarrig lövbiff med smaksättning av grönpeppar och cognac. Är det för starkt runda av med socker. Koka ris eller vad man önskar för tillbehör och servera med en god sallad
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. mango. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade medmango
Häll upp i ett cocktailglas och dekorera med mynta. Häll mango, äppeljuice, lime, socker, mynta och några isbitar i en mixer och kör tills all is krossats
Fördela blandningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg med skarven neråt i en ugnssäker form. Häll resten av såsen över rullarna och toppa med resten av osten
2 mango. 2 mango. 2 glas. Ingredienser. 2 dl fil. 1 tsk citron saft. 1 dl naturell yoghurt. 2 msk vatten. Blanda allt i en mixer och servera i ett högt glas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.