Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. De som inte hamnade i soppan, lades på tork i ett mörkt rum eller förvälldes och frystes ner
Hoppas att ni har haft en skön lördag och så hoppas vi på en underbar helg. Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss
Har nämligen en bra bok som väntar, om ni gillar kriminalromaner så är mitt tips till er en författare som heter Alex kava går ej att släppa hennes böcker
Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Receptet är för 2 personer. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
Jag har nämligen trott att detinte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Med söta flingor till frukost, godis, tårtkalas och annat sött som fick honom att efter några år inte vara så liten längre, utan lida av både övervikt och en ond mage
Nu har väl de flesta tagit tag i höstens göromål, vare sig det handlar om jobb eller skola. Här kommer första delen i en serie med lite tips om hur du kan få till det med käket under arbetsdagen, oavsett förutsättningar
Då förklarade pappan att han hade ju satt en kräftfond tidigt på morgonen, de hade sedan kokat fisk och det hade blivit mycket gott, det hade till och med Theodor tyckt
Jag har letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.