Sallad:
1. Hacka salladen, tomaten och rödlöken.
2. Riv parmesanen grovt, gärna med mandolin.
3. Skär halloumin tunt och stek tills den blir gyllenbrun.
4. Blanda ihop allt och vänd sedan ned laxen och krutongerna.
Aioli:
1. Pressa ner viktlöken i en skål.
2 .Rör ner äggulorna
3. Häll sedan långsamt ner olivoljan samtidigt som du rör hela tiden.
4. Krydda med salt och peppar.
Rör ner aiolin i salladen och servera gärna med en extra klick på sidan.
Smaklig måltid!
Jag har tidigare köpt aioli över disk i butiker (jag har gjort egen också men den tog lite längre tid och blev lite annorlunda i konsistensen) men denna är precis som den jag köpt, jippi nu kan jag göra egen och det går på ett kick
Häll på kaffet i pannacotta-glasen. Den söta vaniljen, den beska smaken av kaffe smaksatt med lite socker, eller varför inte sirap, då får kaffet en hint av kola
Låt jappen smälta tillsammans medvispgrädden i en kastrull på medelvärme. ) Jag bakade min favoritkladdkaka, men gjorde en ny, supergod topping till den
I morgon är det croissantens dag, det ville ju Kristin och jag verkligen uppmärksamma och vad passar bättre än en steg-för-steg-guide för att baka läckra croissanter
Sila sedan över allt över färsk is i ett double rocks- eller highballglas och avsluta med att pressa en citronzest över drinken och gnida in glaskanten
När kroppen är stressad tenderar den till att använda en hel del kalium och andra viktiga mineraler. Man kan koka den, ha den i ugnen, fritera den, grilla den, mosa den till pure… Jag gillar att baka den i ugnen jag, det är lätt och smidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.