De äräntligenhär. För hur många blekröda vintertomater eller snordyra romanticatomater man än fuskar med för att hålla modet uppe under det mörka halvåret, så är det svårt att slå en handfull med svenska, solmogna tomater
Igår såg jag närmligen flera ( på sociala medier) som hade bakat bullar så i helgen ska jag unna mig en och annan bulle jag med( har ett gäng som ligger i frysen och väntar)
Servera i stället bärenmed en klick mascarpone, crème fraîche, glass eller grädde. Basilikan kan bytas ut mot mynta om man vill och marsalavinet kan ersättas med något annat sött dessertvin, sherry eller rent av en god balsamvinäger
Låt krämen tjockna på medelvärme under konstant vispning,. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.