När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Vi har ganska nyligen skaffat oss ett våffeljärn och lyckades i samband med det lägga vantarna på ett fantastiskt våffelrecept
Hej på er denna strålande Fredag. Våffeldagen (25/3) närmar sig med stormsteg och inför denna dag så har jag gjort en artikel för Kitchentime som ni kan läsa om i → detta inlägg
Frasvåfflor med löjrom och tillbehör. God morgon. När vi åt vår förrätt på nyårsafton så visade det sig att vi hade köpt lite för mycket löjrom och därför fick vi över lite grann som vi sparade
Har ni ätit någon våffla idag på våffeldagen. Här blev det ingen just idag, men är grymt sugen. Här kommer iaf receptet på riktigt frasiga & goda våffor
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. När vi var iväg och handlade mat för en tid sedan hittade vi ett mjöl som vi inte hört talas om tidigare
För ett par år sedan hittade jag ett nytt våffelrecept som jag tyckte var bra. Det är väl ingen jättestor skillnad mot alla andra recept jag provat tidigare förutom att man kan ana en smak och doft av vanilj och jag tycker dom blir lite frasigare
Ca 16 st. Ingredienser. 200 g smör. 6 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 0. 5 tsk salt. 8 dl mjölk. Gör så här. Smält smöret och låt svalna under tiden du vispar ihop våffelsmeten
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Inte för att jag har testat så rysligt många recept förut, men av de jag testat så var detta receptet helt klart det bästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.