Frasig kolja med ärtpestorisoni
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Koljafile
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 dl Vetemjöl
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 msk Olivolja
  • 400 g Risoni
  • 250 g Gröna Ärtor Frysta
  • 0.5 st krukor Mynta - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 2 msk Olivolja
  • 0.8 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Riven Ost
  • 0.5 st Romansallat
  • 50 g Gröna Ärtor Frysta
  • 50 g Körsbärstomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.