Klicka ut små maränger antingen rakt på en plåt eller med bakplåtspapper över. Vispa med elvisp eller ballongvisp över ett hett vattenbad tills det blir riktigt varmt
Maränger är väldigt tacksamma så. Nu har jag letat fram mitt favoritgodis att baka med igen. Idag blev det iallafall Sega, härliga maränges med smak av denna underbara vita choklad med smak av jordgubbar och grädde
Runda marängbottnar varvas med vispad grädde massor av riven vit choklad. Gör så i tre fyra våningar toppa med färska bär och ännu mer riven vit choklad
Franskamaränger vispas i vattenbad och får därför en blankare yta, med en seg mitt. Lägg bakplåtspapper på en plåt och spritsa eller klicka ut marängermed hjälp av två skedar
Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten. Ingredienser, ca 4-6 stora maränger. Sätt skålen över en kastrull med sjudande vatten och vispa med elvisp i 8-10 minuter. Klicka eller spritsa ut smeten på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen på 125 grader i 1 timme. ca 4-6 stora maränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.