Skär köttet i tunna strimlor. Skala och riv löken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Vispa ihop grädde, lök, mjöl, smulad buljongtärning, soja och senap i en gryta
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Hej svejs. Hoppas ni har det bra. ) Här faller snön lätt och jag ska strax ut på en härlig promenad. Jag (liksom många andra) har ju som plan att NU börjar mitt nya nyttigare liv, som alltid efter nyår
Igår kokade jag en hederlig, klassisk köttgryta utan krångel. Det blev så otroligt gott. Visst är det även gott med lite mer "invecklade" recept också, men ibland är även det enklaste det godaste
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Hallojsan,. Grytor – är det något du lagar ofta. Jag gör det gärna så snart jag får tid, och experimenterar gärna med olika smaker, olika typer av kött och roliga tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.