Servera fiskbiffarnamed pressad potatis, brynt smör och haricots verts. Fiskbiffar. Skär ner de tinade fiskfiléerna i mindre bitar och lägg i en matberedare tillsammans med skalad vitlök, ägg, Herbes de Provence, salt och peppar och mixa samman till en slät massa
Ställ i kylen medan du förbereder fiskbiffarna. Jag serverade med smörfrästa haricot verts, en enkel dillsås och lite tomater men man kan ju servera tex pressad potatis till barnen (även pressad blomkål) eller vad man nu önskar
Vispa med elvisp eller ballongvisp över ett hett vattenbad tills det blir riktigt varmt. Klicka ut små maränger antingen rakt på en plåt eller med bakplåtspapper över
Gröp ur kärnorna med hjälp av en sked. Servera med en klick yoghurt och ett gott bröd. Stek biffarna på medelvärme tills de fått gyllenbrun färg i en stekpanna med olja och smör, ca 3 minuter per sida
Underbart fin franskt bakverk, pâte à choux, hör hur fint det låter om man kan uttala det på rätt sätt förstås, fylld med len vaniljkräm, sikta med florsocker och ringlad choklad på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.