Fransk royalepaj med bär
Drömkaka
Drömkaka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fransk royalepaj med bär
  • Mördeg: 150 g kallt normalsaltat smör
  • 4 dl vetemjöl
  • 1/2 dl florsocker
  • 1 ekologiskt ägg
  • 1/2 msk kallt vatten
  • Nyp ihop tärnat smör med vetemjöl och florsocker.
  • Tillsätt ägget och vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg.
  • Plasta degen och låt den vila i kylen i minst 30 minuter Sätt ugnen på cirka 175-190 grader
  •  
  • Royalesmet
  • 3 ekologiska ägg
  • 2 dl kesella 10%
  • 1 dl crème fraiche 34%
  • 1/2 dl strösocker
  • 150 g mandelmassa (jag använde märket Odense)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.