Fransk nötstek med smörfrästa grönsaker
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1200 g benfritt nötkött, t ex fransyska
  • salt, peppar
  • 100 g späck i tunna skivor
  • 1 morot
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 stjälk blekselleri
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • några persiljekvistar
  • 37 cl torrt rött vin
  • 1 msk konjak
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl köttbuljong (tärning)
  • 2 dl marinad
  • 1 msk tomatpuré
  • salt, peppar
  • 2 rödbetor
  • 5 morötter
  • 1 palsternacka
  • 1 bit rotselleri
  • 1/2 dl koncentrerad äppeljuice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.