Platta ut brödet med kavel och rulla ihop. Aioli. Ställ in en ugnsform med vatten i ugnen. Pensla med vatten när det kommer ut och låt stå utan bakduk en kort stund
Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del. Skala moroten, dela längs med i tunna stavar och skär i mindre bitar
servera medaioli. fräs ovanstående ingredienser i en stor gryta med olivolja. aioli. Om man vill lyxa till rätten så använd riktigt vitt vin, annars ersätt samma mängd vin med vatten
Denna fiskgryta brukar vi äta i djupa tallrikar med sked. • Servera med varm baguette och aioli. Med detta recept blev jag månadens kock i Aftonbladet för ett par år sedan
En morgon som bjöd på riktigt vackert väder tog jag ett snabbt beslut att vi skulle ta med en fiskgryta i Wonderbag så vi skulle få en varm picknicklunch
En äkta bouillabaisse ”ska” kokas på egen fond och med tanke på hur lyxig den här soppan är så tycker jag att man kan ta sig tiden att göra den helt från grunden
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Det har varit en lugn och skön dag helt i min stil, jag har hunnit njuta i solen, rensa lite ogräs, bakat, kokat saft, både fikat och ätit ute på altanen och nu avslutar vi denna underbara söndag med te i soffan
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.