Fransk fiskgryta med aioli
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g Jäst Original Färsk
  • 1 msk Mineralsalt
  • 5 dl Vatten
  • 2 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 5 dl Vetemjöl Durum
  • 11 dl Vetemjöl
  • 2 msk Fiskfond Buljong
  • 2 msk Skaldjursfond Buljong
  • 1 st Gul lök
  • 1 st Purjolök
  • 2 st Schalottenlök
  • 1 st Fänkål Färsk
  • 1 st Stjälkselleri
  • 1 st Morötter
  • 6 st klyftor Vitlök
  • 1 msk Tomatpuré
  • 4 dl Matlagningsvin Vitt
  • 1 st Morötter
  • 1 st Fänkål Färsk
  • 150 g Sockerärta Fryst
  • 1 st Bifftomat
  • 2 dl Matlagningsvin Vitt
  • 3 dl Vispgrädde
  • 0.5 g Saffran
  • 2 msk Timjan - färsk
  • 2 st Gösfile
  • 500 g Musslor Färska
  • 300 g Laxfilé Färsk
  • 500 g Frysta räkor
  • 5 g Svartpeppar Malen
  • 2 st Ägg-gulor av Ägg
  • 1 msk Vitvinsvinäger
  • 1 msk Citronjuice - råpressad
  • 1.5 dl Rapsolja
  • 2 st klyftor Vitlök
  • 5 g Mineralsalt
  • 5 g Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.