Fransk fisk-soppgryta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 2 dl skuren purjolök
  • 1 ½ dl skuren fänkål
  • 3 ½ msk olja
  • 3-4 pressade vitlöksklyftor
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 ½ dl spad från musselspadet
  • 1 l vatten
  • 4 fiskbuljongstärningar
  • 1 pkt djupfryst torsk
  • kolja
  • lax eller vittling (400g)
  • 3 ½ msk mjöl
  • 1 ½ dl kaffegrädde
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 burk konserverade musslor á 425g
  • 500 g räkor med skal
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Sås
  • 3 dl gräddfil
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk riven pepparrot
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl finhackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.