Limpa med frön. Ugnen har gått varm med olika sorters brödbak, det mesta har hamnat i frysen. Den där lugna stunden i soffan med en bra bok och en kaffe har inte riktigt inträffat ännu
Speciellt med en god röra uppepå. En stor sats frölimpa som ger 3 fina bröd. Baka brödet i ca 80 min eller tills det är torrt när man provar med sticka
Jag bestämde mig snabbt för att baka frölimpamed bönor och kummin. Jag berättade i föregående inlägg om den fantastiska granola med svarta linser jag gjorde tidigare i veckan
Servera medhavtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. havtornsglass. Koka upp grädde, mjölk och blanda den med äggula, vispa varm över vattenbad till 82°
Det här brödet är det mest lyckade och godaste glutenfria bröd jag någonsin lyckats med. Tvärt emot det glutenfria brödet man får när man bakar med diverse glutenfria mjölmixer som blir torrt och smuligt så blir det här brödet extra saftigt och håller sig fuktigt längre än t
Mullbären tillförde verkligen och var en superkombination med valnötterna. Gårdagens brödbak blev verkligen såå lyckat och här kommer mitt recept, såå enkelt och snabbt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.