Fröknäcke är ett perfekt tillbehör till ostbrickan och gärna med en klick marmelad. Koka upp vattnet och ha i oljan och rör ihop med de torra ingredienserna
Häll omedelbart upp på en plåt med bakplåtspapper, sprid ut till en tunn kaka med slickepott. Det går enklare om man lägger ytterligare ett bakpapper ovanpå och trycker ut jämnt med händerna
Dela degen i två delar och tryck ut på en plåt mellan bakplåtspapper med en kruskavel. Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags
Det går lättast om du lägger ett annat bakplåtspapper uppe på och trycker/slätar ut med handen. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper
Så lätta och så spröda knäcke, med en insats på ca 2 min (+40 min i ugn) och så har du dina hemgjorda knäckebröd redo för veckans frukost. Fröknäcke 1 plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.