Limporna är färdiga då de fått fin färg och om provstickan ej längre är kladdig. 1 dl linfrö. Blanda ihop fil, sirap, bikarbonat och alla mjölsorterna till en smet
Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö och nötbrödet lchf går till och med fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
Bakade lite sötlimpa idag vilket uppskattades av busfröna här hemma. Strö mjöl på bakbordet och lägg degen på bordet, dela i 3 lika stora delar och forma till limpor. Lägg limporna på en bakplåt med papper, täck med kökshandduken och låt jäsa i ytterligare 30 min
Den är saftig tack vare att den bakas med ånga och innehåller linfrö, den får en god nötig smak tack vare de rostade nötterna och den får lite sötma från den torkade frukten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.