Fräscht lunchtips till långhelgen
Mitt godaste finaste
Mitt godaste finaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st
  • 4 stora tortilliasbröd
  • 4 msk mango chutney
  • 80 g sallad (jag använde Roman)
  • knappt 3 dl fint strimlad rödkål
  • 1 1/2 dl böngroddar
  • 1/4 gurka (jag tog lite mera och kärnade ur)
  • 4 msk majonnäs
  • salt och nymalen svartpeppar
  • knappt 1 dl röd quinoa, kokt och avsvalnad
  • skal och saft av en citron
  • 1/4 finstrimlad rödlök
  • 3/4 dl hackad persilja
  • 1 burk tonfisk, 180 g 1 msk olivolja
  • 1 nypa flingsalt
  • färskmalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.