2. 1. Körsbär rétes (ungersk strudel)- ganska god förutom kärnan som visst var kvar. Korvgryta med potatis och paprika (så klart), på stora marknadens enklare serveringar
I´m back from My Business trip. Det har varit en Heeelt fantastisk resa med underbara kollegor, solen visade sig ifrån sin bästa sida med 24-28 grader och Nu är jag tillbaka igen i Bloggvärlden med lite smakliga goda tips ifr en underbar matstad. 2. Argtenteria 62. 2. * 2 ½ dl vatten. * 125 g smör i tärningar. * 2 dl vetemjöl. 62. 125 g smör i tärningar. 2 dl vetemjöl
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. 2 ekologiska bananer. 200 g frysta hallon. 1 avokado 2 ekologiska bananer. 200 g frysta hallon
Budapestbakelse. 200 g ekologisk äggvita (ca 7 st). 200 g ekologiskt socker. Fyll marängen i en plastspritspåse med slät tyll nr 12 eller klipp ett hål framtill. Baka i ca 20 minuter. 200 g ekologisk äggvita. 200 g ekologiskt socker
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som raw food mellis eller något gott till fikat. 20 st. 2 dl cashewnötter. 2 dl valnötter. 200 g kärnfria dadlar. 2-3 msk färskpressad apelsinsaft. 20 st. 2 dl cashewnötter. 2 dl valnötter. 200 g kärnfria. 2-3 msk färskpressad apelsinsaft
Det här är mitt tredje försök med raw food-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. 2,5 dl sötmandel. 2,5 dl cashewnötter. 0,25 dl lönnsirap (Jag tog ljus sirap och flytande honung). Lägg 2 dl sötmandlar, 2 dl cashewnötter och 1 tesked snabbkaffepulver i en matberedare och mixa tills det är finmalt. Hacka 1/2 dl sötmandel och 1/2 dl cashewnötter och blanda i degen. Klä en ugnsform, ca 20x25 cm, med bakplåtspapper och tryck ut massan i den. 2,5 dl sötmandel. 2,5 dl cashewnötter. 0,25 dl lönnsirap (Jag tog ljus sirap och flytande honung)
-) Därför blev det en marängtårta, typ en Budapest som är en av mina favoriter. 2,5 dl socker. 200 g nötkärnor. 4 äggvitor 2,5 dl socker. 200 g nötkärnor
The post Raw food bars – Snickers. 1/2 Tsk vaniljextrakt. 1/2 dl salta jordnötter, eller lite till…. Lägg 2,5 dl dadlar i en mixer och mixa tills du har en slät massa. 1/2 Ts. 1/2 dl salta jordnötter
De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars. Jag tänkte att en ask med rawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration
500 gram kikärtor 2 st lökar (gul eller röd) 3 vitlöksklyftor 1 dl tahini (sesampasta) 2-3 msk olivolja 2 msk spiskummin 1 msk cayannepeppar/chilipeppar salt och peppar (du måste smaka. ) 1 knippe persilja 2 tsk bakpulver 2-3 dl sesamfrön (valfritt) Blötlägg kikärtorna och låt de svälla för minst 8 timmar. Stek dem lätt i stekpannan (i mat- eller olivolja) och skicka sedan in dem i ugnen på 200 grader i ca 20 min. 2 st lökar. 2-3 msk olivolja. 2 msk spiskummin. 2 tsk bakpulver. 2-3 dl sesamfrön. 200 grader. ca 20 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.