Flundrarullader med dillstomp och räksås
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Räkfond
  • 1 kg räkskal
  • 1 gul lök, grovhackad
  • 2 morötter, skivade
  • 1 palsternacka, skivade
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 msk torkad timjan
  • 2 dl vitt vin
  • 1,2 L vatten
  • 2 lagerblad
  • Dillstomp
  • 1 kg potatis
  • 75 g smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 knippe färsk dill, strimlad
  •  
  • Räksås
  • 1,5 dl räkfond (frys in det du inte använder)
  • 4 dl vispgrädde
  • 25 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.