Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Sött, surt, kryddigt och fantastiskt uppfriskande. I går fyllde jag varukorgen på Hemköp med rödbetor (perfekt om du ska öka uthålligheten under till exempel Vasaloppet), selleri, ingefära, lime, jordgubbar, päron och mycket mer
Häll sedan över grädden och ge det hela ett varsamt uppkok. I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras
Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut. Men visst är det smaskigt med nybakade bullar, så lite tips och inspiration vill jag gärna bjuda på
På bilden är bara kycklingdelarna, champinjonerna brynta och ligger i en stekgryta. Nu har jag förberett dagens middag som blir 70-talets Flygande drakens Kycklinggryta
Här kommer lite flerbilderpå den vita chokladkladdkakan med hallon. Sätt ugnen på 200 grader. Gräddningstiden är 15 minuter om den ska serveras direkt. Om kakan ska serveras nästkommande dag så kan den gräddas 12-13 minuter och sedan stå i kylskåpet under natten för att få en underbar konsistens
citron, finstrimlat skal. Sätt ugnen på 200°. Blanda ner citronskalet när ca 10 min återstår. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.