Så nu när ordningen är återställd är det dags att slänga upp ett nytt “Veckans Recept” för Frölunda Lilla Saluhall och kommer denna vecka bestå av den fantastiska styckdetaljen Flankstek
4 700 g flankstek 2 krm malen spiskummin 1 krm chiliflakes 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 2 rosmarinkvistar olivolja eller smör till stekning Sallad 2 päron 2 röd- eller polkabetor 65 g bladsallad 250 g björnbär 200 g getost 2 tsk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 3 msk olivolja 2 krm salt 2 krm svartpeppar 1 dl valnöt 2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
salt, peppar och olivolja. salt och olivolja. 600 g putsad flankstek. 1 citron, skal och saft. 600 g putsad flankstek salt, peppar och olivolja. 400 g färskpotatis, tvättad 4 gula lökar, delade 1 knippe persilja 1 citron, skal och saft salt och olivolja
Gnid av skalet och skär i bitar. Krydda köttet med salt och peppar på båda sidor. Fördela rucola, rödbetor, nektariner och groddar på ett serveringsfat
4 600 g US Beef flankstek (Flank Steak) Mango coleslaw 125 g fryst mango 400 g vitkål 1 morot 3 msk majonnäs 1 dl crème fraiche 1 tsk rödvinsvinäger 1 1/2 tsk dijonsenap salt och svartpeppar Grillad bakpotatis 4 bakpotatisar 4 msk olivolja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.