Flankstek med gremolata och hasselnötter och yoghurt med mozzarella, dill och chiligurka
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g Flankstek
  • 2 msk Olivolja
  • 2 krm Flingsalt
  • 1 krm Svartpeppar
  • 1 dl Hasselnötter
  • 1 st Citron
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 30 g Persilja - färsk
  • 3 dl Matlagningsyoghurt Turkisk
  • 1 st Gurka
  • 1 tsk Salt Fint
  • 250 g Mozzarellaost
  • 1 tsk Sambal Oelek
  • 30 g Dill - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 2 msk Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.