Så med lite variation fick jag till min egen allt-i-ett blomkålsgratäng. Härom dagen hamnade jag på Madelenes lchf blogg och hittade detta goda recept som jag tänkt pröva
GI-knäckebröd. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Idag har varit en mulen dag här i Göteborg men ändå rätt så varmt och skönt. Vi har varit iväg och storhandlat (med resten av Torslanda) och sedan har vi kört några timmar i trädgården också
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. -). Det är även mjölkfritt och fritt från vetestärkelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.