Det blev räk och tonfiskpaj och sen en bacon och trattkantarellpaj med vanligt botten. Kanske för att jag inte ätit paj på länge, men trattkantareller är ju så otroligt goda
En fin bit fläskytterfilé från bodalsgris delade jag på mitten och brynte på i stekpannan. Den fick sen eftersteka i ugnen med rotfrukter och det goda champinjonerna som jag marinerade med vitlöksklyftor och chili
Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé. Efterrätten var en ljuvligt god frusen chokladtårtamed apelsinsmak och den kommer det recept på lite senare
Smaka av med salt och peppar. Dela kotlettraden på längden och skär i mindre bitarStek köttet i smör, lägg upp på hushållspapperLägg i lite mer smör i pannan, stek trattkantareller och lök i några minuter
Här kommer ett recept på ännu en köttfärssås (både LCHF/PALEO), men med lite annorlunda ingredienser, jämfört med min andra paleo-köttfärssås på lammfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.