Fläskytterfilé. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, fisksås, soja, honung och limesaft. Ta ut fläskytterfilén och låt den vila ca 5 min. 2 msk Fisksås - Asiatisk
Detta recept på fläskytterfilé i kokosmjölk med TexMex-kryddning. Fläskytterfilé som skärs i kvadrattum stora bitar, genom att först dela filén på längden och sedan skiva resten grovt
Fläskytterfilé. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, fisksås, soja, honung och limesaft. Ta ut fläskytterfilén och låt den vila ca 5 min. 600 gram fläskytterfilé
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Dra sedan isär köttet med gaffel. Skala gurkan och dela den i två delar, gröp ur den med en sked. Dela upp fyllningen mellan de fyra salladsbladen, se till att du tar salladsblad med bra styrsel
Skölj revenen med kallt vatten och torka dem. Gnid in dem med grekisk kryddblandning och lite salt. Smaka av med lite salt och peppar om du tycker det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.