Fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskytterfilé
  • 1 msk smör
  • salt
  • peppar
  • ½-1 dl vatten
  • 1 tsk torkad rosmarin eller 1 kvist färsk
  • 2 tsk rivet apelsinskal
  • 2 dl crème fraiche gourmet - senap
  • vitt vin och schalottenlök
  •  
  • Riktlinjer om man smaksätter crème fraichen själv
  • 1¼ dl vitt vin och uteslut vattnet från originalreceptet
  • 2 schalottenlökar som jag brynte först ev. fler
  • 2 tsk senap
  •  
  • Att servera till
  • jasminris
  • sockerärtor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.