Fläskrulladermed smak av äpplen och senapPortioner. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Servera fläskrulladernamed persiljerötterna, garnera med finhackad persilja
Fyllda fläskrullader och potatisgratäng4 portioner 4 skivor benfri kotlettrad (ca 500 g)Salt VitpepparSmör eller oljaFyllning3 dl kesella 1,5 dl grovriven cheddarost 1 dl grovriven västerbottenost 1,5 tsk örtsalt3-4 msk ajvar 1,5 dl hackad röd paprika1 dl grovriven zucchini Gör så härLägg ut köttskivorna på arbetsbordetKlappa ut dem med handflatan Salta och peppraBlanda ihop alla ingredienserna till fyllningen Lägg en rejäl klick fyllning på varje köttskivaRulla ihop dem till rullader, fäst eventuellt med tandpetare Bryn dem hastigt runt om i en stekpannaSpäd med lite vatten ca 1-2 dl vatten och efterstek cirka 20 minuter under lock på svag värme Till serveringSmakrik potatisgratängTrevlig helg alla, vare sig ni jobbar eller är lediga
Idag bjuder jag dig på mycket smarriga Fläskrulladermed ost- och pestofyllning i tomatsås. Det behövs verkligen efter en vecka som varit fylld med väldigt många pianotoner
Har redan en massa idéer och recept att laga och dela med mig av. Hacka gullök, vitlök och salladslök. Detta skulle jag gissa beror på att jag använde ekologiska kärnor där men inte här, så nästa gång ska jag testa med ekologiska
Lördagens middag med vännerna P och K inleddes med Crème Ninon. I lördags halstrade vi rödingfiléerna, och serverade dem med ett riktigt smörig, fluffig potatispuré
Toppa med fint strimlad salladslök och rostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Jag hoppas att du hittat något frestande bland mina tidigare fiskrecept - tomatströmming, torskrygg med pestotäcke, gravad lax, ugnsbakad lax med Bostontäcke, örtpanerad havskatt - för idag tänkte jag i stället bjuda på något helt annat
Väl värt besväret, och populärt hos hela familjen - med andra ord något jag gärna lagar igen. Blanda alla ingredienser tillsammans med fläskfärsen i en bunke till en jämn smet
Gräddig kantarellsmak i kombination med färska champinjoner, krispig salladslök, litet sting av chili, och det som alltid lyfter en vanlig vardagslunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.