Så var det fredag - igen. Veckorna rusar på i en väldig fart, tycker jag. Själv ska jag jobba hela helgen men jag hoppas att alla ni som är lediga har en fin helg att se fram emot
Krydda med salt, peppar och ingefära. Banka ut köttskivorna något. Fäst ihopmed tandpetare. Lägg en äppelklyfta, ett katrinplommon och lite ädelost på varje köttskiva och rulla ihop
Blanda den hackade persiljanmed crème fraiche och västerbottenost. Jag tycker att det blirtillräckligtsaftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås tillkycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade medpotatisgratäng
Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts ini ugnen. Det här är lätt att göra men det tar en stund innan maten står på bordet
Fyll på med ost, vitlöksskivor och ruccolablad, ringlatillsist på balsamicon. Oh yes, visst var det Gekås i Ullared som fickfint besök från vårt kök igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.