Fläsklägg med Rotmos och Pepparrotskräm – Knuckle of Pork with Turnip Mash
Gabriella´s MAT
Gabriella´s MAT
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläsklägg
  • 2 pkt rimmade fläsklägg
  • 1 gul lök
  • 1 morot 2 lagerblad 6 kryddpepparkorn 5 vitpepparkron
  • 1 msk timjan
  • 1 kg kålrötter
  • 2 morötter 5 potatisar 2-3 dl kokspad från fläskläggen
  • salt & vitpeppar
  • 40 g smör
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 cm färsk riven pepparrot
  • salt & svartpeppar
  • 2 pkt cured knuckles of pork (use normal ones if you don’t find cured)
  • 1 onion 1 carrot
  • 2 bay leaves
  • 6 allspice
  • 5 white peppercrowns
  • 1 tbs thyme
  • 1 kg rutabagas
  • 2 carrots
  • 5 potatoes
  • 2-3 dl bree from the pork shanks
  • salt & grounded white pepper
  • 40 g butter
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 cm fresh horseradish, grated
  • salt & black pepper

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.