Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Justera smaken med vinäger och kycklingfond. Red med Maizena. Hacka och fräs lökarna i oljan. Rör ner socker, tillsätt sedan chilisås, vatten, ananasspad och vitvinsvinäger
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Ketchup 1 dl Äppelcidervinäger 1 1/2 dl vatten 1 msk Japansk soja 1 msk maizena eller potatismjöl
Torka av fläskkotletterna. Sätt på en stor stekpanna med höga kanter och tillsätt smör att steka i. Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik och vänd fläskkotletterna i blandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.