Tro det eller ej men jag har ALDRIG testat att laga mat med salvia tidigare. Skala och klyfta potatisen, palsernacka, lök & morötter och lägg på en plåt med teflonfolie och spraya på olja och krydda
Återkommer med rapport från London efter påsk. Krydda ev med salt & peppar. Krydda med salt och peppar. Salta & peppra köttet & stek i panna & servera med rotsaker & färskostsmöret
E. n. s. i. t. a. m. r. ä. e. k. j. g. v. l. b. u. d. p. å. G. o. N. h. y. ,. f. D. U. T. F. 1. 2. 5. 0. (. ). /. x. %. 4. c. H. ö. S. &. P. L. I. 3. 6. K. é. -. M. O. d l. g r
Bryn fläskkotletterna hastigt i olja i en stekpanna, tills de fått fin färg. Vi äter inte så många själva utan ett gäng ska sparats till jul & tas med till svärmor
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.